2014. június 16., hétfő

Bagolymánia

Még mindig tart, néha én is behódolok neki, mint az ablakos bagolyfüzérnél, de néha meg nem szeretem, mert már mindenhonnan a bagoly néz vissza ránk. De van két menthetetlenül bagolymániás ismerősöm is, akiknek minden alkalomra lehet bármilyen baglyos őrülettel előállni, és még örülnek is neki :) Így aztán kimeríthetetlen ötletek sora jöhet nekik, mindegy, hogy mi az ajándék, csak legyen rajta bagoly, és akkor tuti nyerő :D 
Így született ez a teljesen egyszerűen elkészíthető ajándék páros, a baglyos gyűrű és felső szett. A felsőt sajnos nem én varrtam, ennyire azért nem vagyok ügyes, de a gyűrűt azt már én készítettem tényleg. Bár az se volt egy nagy meló, csak egy jó ötlet kell a gyűrű mintájához, és már dombon a tanya, ahogyan Asztalos tanár úr mondta nekünk a Rózsában anno. Az ajándékszett Dórinak készült, elmaradt név- és szülinapi ajándékként. A felsőt turiztam (hát ez van, de szerintem egy butikban se adnak jobbat, és Dóri nem sértődött meg rám emiatt), a gyűrűhöz vettem az Aranyvirágcserépben egy gyűrű alapot, kerestem a neten egy cuki baglyot, Krisztián kinyomtatta nekem, belevágtam és voilá.
És mivel egy bababulin adtam át Dórinak, jöjjön néhány kép Judittól, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki, Esztinek meg a vendéglátást! :)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm az ajándékokat, imádom mindkettőt! Most is rajtam van a gyűrű! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik, és hordod is!

      Törlés