2016. október 27., csütörtök

Mi kerüljön az asztalra egy halloween bulin?

Egyértelműen minden rémes dolog :P De hogy ne csak ilyen közhelyeket puffogtassak, mutatok egy képet, hogy mi került a mi asztalunkra egy elő-halloween bulin:
Szerintem nagyon tuti asztalt raktunk össze Editkével, a lényeg, hogy milyen szerény vagyok, ugye :P De hát van itt minden, ami kell; tökös tányéralátét, vér kinyomott cukorkaszemekkel, múmia szívószálas levek, csontsüti vér mártogatóssal, és szellemcsipsz. Amúgy csinálhatok én bármit, a bolti szellemcsipszet nem tudom lenyomni :P annak volt a legnagyobb sikere a gyerekek között. Nyilván a nátrium-glutamát miatt, más magyarázatot nem tudok elfogadni. 
Viszont a vér innivalónak évek óta nagy sikere van, és ez az én találmányom, bár nagy tálentum nem kell hozzá, de azért leírom. Úgy készítem ezt a teljesen alkoholmentes és gyerekek számára is finom innivalót, hogy valamilyen piros színű teát főzök. Ez esetben epres teát főztem, de bármilyen jó lehet, ha meg nem piros, akkor egy kevés ételfestékkel lehet rajta segíteni. Ha kifőtt a tea, akkor még forrón tegyünk bele forralt bor fűszerkeveréket, lehet instantot kapni (én a kotányit szoktam venni), az nagyon tuti ehhez az itókához. Aztán lehet még variálni, hogy teszünk bele citromkarikát meg alma darabokat, én most ezt kihagytam. Akinek nem elég édes a tea, akkor lehet még bele cukrot, vagy vaniliás cukrot is tenni. És aki elég bátor, beleteheti a pillecukor szemeket is :D
Aztán ami még az asztalon van, az a becsomagolt múmia gyümölcslé, azt Editke gyártotta le. Először is rendes háztartási papírtörlőt szétvágtunk csíkokra, és belecsomagoltuk a szívószálas üdítőt, a szívószálat előtte leszedtük róla. Aztán ha odarögzítettük celluxszal a papírt, akkor egy alkoholos filccel rajzoljunk nekik arcot, voilá.

Partifalatkákat is készítettem, amit az Ildikótól kapott nagyon szupi kis koponyás pálcikáimra tűztem fel.
És ami nem az asztalon van, hanem az ajtó előtt, az a töklámpás, az idén Krisztián faragta ki Editkével, és sokkal szebb is lett, mint amilyet én szoktam csinálni.
A "rendes" beöltözős-ereszd el a hajam halloween buli viszont még csak most következik, szóval várható ide a blogra pár bejegyzés ebben a témában még az idén ;) 

1 megjegyzés: