2018. december 12., szerda

Az én levelem a Jézuskának

Mióta van nekünk Editke, én is írok minden évben levelet a Jézuskának, mert ő is ír, és akkor ha fenn akarjuk tartani a látszatot, akkor nekem is kell írni, különben honnan tudná szegény Jézus, hogy kinek mit hozzon. Ez egyértelmű, ugye. Néha Krisztián próbálkozik, hogy szerinte hangos kimondással is ért a Jézuska a szóból, de ezt még nem döntöttük el egyhangúan, hogy tényleg így van-e. 
Editke már viszonylag régen megírta a levelet a Jézuskának, mert ugye idő kell minden egyes ajándék legyártásához, így már októberben megszületett a lista. Igaz azóta bővült pár elemmel, amit "jajjj, de jó lett volna ráírni a listára", de hát elvileg azt hozza a Jézus, ami a leírt listán van, nem többet 😇
Az én listám most nem olyan hosszú, mint amit pár éve prezentáltam. Lehet öregszek, és elég lesz a boldogsághoz szeretet és csoki. 
Szóval nagyon szeretnék az új bullet journal projektemhez egy ponthálós füzetet, kis méretben, amit amúgy is használok naptárként. Már egy éve van bullet journalom, szóval azt gondolom, hogy most akkor már megéri beruházni egy drágább ponthálós füzetbe. Mondjuk ez a legdrágább ebben a kategóriában, de egy kéket nagyon tudnék szeretni. Vagy egy barnát is. 
A bullet jpurnalhoz kapcsolódóan pedig mindennemű kis nyomdát, stemplit, akármilyenszörnyű matricákat, wasi tapeket, amiket csak nézegetni is jó, nemhogy használni 😍
                                   Image result for bullet journaling washi tape
                                       Image result for bullet jpurnaling stamp
                                       Image result for bullet jpurnaling stamp
Ha egy jót találsz, biztos van ott még 125 másik tökszupiiii (amit valszeg soha az életben nem fogsz használni, de nem baj, mert annyira cuki). 
                                       Related image
                                        
Aztán nagyon fogy, vagy talán el is fogyott a téli parfümöm. Oké, minek hazsnálok téli és nyári parfümöt, miért nem elég nekem egy, értem én,d e akkor is, szerintem télen más parfüm kell, mint nyáron, és készpontvége. Még mindig ez a kedvencem. 
                                       Image result for nina ricci parfüm
Pizsamára egyértelműen mindig szükségem van, bármennyire és akármennyire is. 
                                     Image result for xmas pajama cute women
Továbbra is nagyon vágyok mindennemű könyvekre, annyi jó van most a Libriben, hogy huh, csoda, hogy nem hagyja ott az ember a fél vagyonát.
                                        Image result for nyírd ki ezt a naplót
Nagy vágyam a könyvhöz kapcsolódóan egy e-book olvasó, bár magam sem tudom, tényleg jobb lenne-e, mint amin most olvasok, vagy nem, és azt sem tudom, milyen márkát szeretnék, de mivel már egy fél éve szeretném, biztos tényleg szeretném. Ez tök világos, nem?               
                                           Image result for e book reader
De ha nem kapok semmit, akkor azzal is kibékülök, mert úgyis szeretnék még világbékét, meg boldogságot, és szeretetet a családomnak és a barátaimnak. (Csak tudom, hogy néha a Jézuska is olvassa a blogomat, és mivel minden ünnepem egyszerre van szinte, az évnek ebben a szakában, így jólesik, ha valaki segít neki.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése