2019. május 31., péntek

Világos tavasz és pompom nyaklánc

Az úgy volt, hogy Krisztivel akartam volna szín és stílustancsáadsára menni, ahol majd jól megmondják nekünk, hogy milyen szín illik hozzánk (bőrünkhöz, szemünkhöz, stb). De Kriszti elment nélkülem, így Mártival mentem együtt 2 hete erre a workshopra (hát ez a neve, ennek nincsen magyar megfelelője, a tanfolyam ezt nem fejezi ki pontosan). És a rendkívül kedves Styliszt megállapította, hogy én bizony világos tavasz vagyok, akinek kb csak pillecukorka színeket lehet hordani, meg egy kis kutyabarnát 😅 esetleg szürkét. Nagyon esetleg. Tekintve, hogy a ruhatársam kb 80 %-a fekete ruhákból áll, eléggé vakartam a fejem, hogy akkor most mi a tök legyen, de végül azt gondolom, hogy csak sikerült megoldanom a kérdést, és próbálok nem arra gondolni, hogy télen majd rózsaszín csizmában járok korall kabáttal 😛
Ezek lettek az én új pillecukorka színeim, amik harmonizálnak a bőrömmel, a szememmel és a hajammal is, szerencsére, legalább azt nem kell megváltoztatni, bár egy hajfestés azért olcsóbb lett volna, mint egy komplett ruhatár csere, de hát majd alakul az is.
És még segítségnek ezt a képet kaptam, mint világos tavasz. Talán ezen a képen akadtam ki a legjobban, mert ez annyira nem én vagyok. Azok a zöldek... 
De a rózsaszíneket csúcsra járattam azóta, mondjuk a tanácsadás másnapján megállapítottam a szekrényem kipakolása után, hogy talán a pizsamáim és a köntösöm színhelyes, nem véletlen, hogy az ágyban érzem magam a legjobban 😂 hát ott színhelyes a ruhatáram.
A tanácsadás óta 2 hét telt el, az összes fekete ruhámat összepakoltam zsákokba, és elrakattam Krisztiánnal, hogy ne legyen kísértés, és azóta színhelyes ruhákat hordok. Vagy legalábbis próbálok. Nem sok ruhát vettem azóta, de jól kombinálom őket, meg volt pár színhelyes ruhám, ami nem tudom, hogy történt, de ott voltak a szekrényemben, pl az egyik futócipőm is teljesen színhelyes, azóta abban nyomulok. 
Egyik színhelyes vásárlásom során láttam meg a Brigitte Bijouban egy nagyon tuti nyakláncot, pompomos volt, nagyon trendi, és sajnos nekem elég drága. Akkor ütött szöget a fejembe, hogy ezt meg tudom csinálni én is, csak pompom kellene. És tegnap a jó Isten elém tárt a pepcoban egy csomó színhelyes, pompomos hajgumit! Meg is vettem őket gyorsan, kemény 480 Ft-ba fájt. Otthon elvágtam a gumikról a pompomokat. 
Aztán kicsit keresgéltem a kreatív dobozaimban, és találtam rózsaszín és kék kása gyöngyöt, meg damilt, gyöngy fűző tűt, és egy óra alatt el is készítettem a színhelyes, roppant menő Brigitte Bijou nyaklánc másolatát. 

Eredetileg fehér pólóval akartam volna hordani, de azt nem találtam színhelyesnek (ohh), és egy színhelyes pólóval és kardigánnal debütált ma rajtam a nyaklánc. Nekem tetszik, a munkatársaim hallgatnak, de szerintem ők akkor se szólnának, ha egy szemeteszsákban jönnék dolgozni... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése