2018. november 1., csütörtök

Halloweeeeeeen

Idén 3 halloween partin is voltunk, amiből kettő nálunk volt, szóval volt készülődés az idén is a halloweenre. Oké, tudom, hogy nem mindenki kedveli ezt a dolgot, de én igen, bár az idei évben annyira kijutott a buli szervezésből, hogy megfogadtam, jövőre másképpen/máshol/máshogyan lesz, de ezt mondjuk minden évben eldöntöm, aztán egy év alatt úgyis elfelejtem, és megint lesz halloween buli. 
Az idén igazából nagy újításokat süti terén nem is csináltam, csak a jól bevált halloweeni mézit készítettem el, amit már itt meg is mutattam. Idén ilyen lett:
Ami újítás volt, az egyértelműen a nagyon menő asztalterítőm, amit Krisztitől kaptam tavaly, és a pók szendvics, ami osztatlan sikert aratott mindkét bulin, ami nálunk volt:

Halloweeni ráhangolódásként megnéztünk egy nagyon cuki filmet, a Cocot, ezt csak ajánlani tudom mindenkinek, Editkével kórusban bőgtünk rajta, olyan megható volt. A mese után meg Editke rajzolt álarcot is, ami a mesében is volt.
És Ildikótól az idén is kaptam igazi, kézzel írt levelet Párizsból, amit nagy kincsként őrzök, és a levél mellé halloweeni tetkókat is, amit a lányok ki is próbáltak. 
Vasalós gyöngyből készítette Editke a halloweeni ajtódíszét, szerintem nagyon menő lett!
És a partiarcok 😂 Editke denevér lett.
Lénával és Adéllal.

 Mi is beöltöztünk 👻

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése